Onze klanten

Een kleine selectie van onze reeds tevreden klanten om u te laten zien dat wij niet de enige fans van Dames Hamer zijn. En wie weet bent u de volgende…

"De Dames Hamer hebben een aantal klussen voor me opgeknapt zoals behangen, wandje sausen en een grote spiegel opgehangen. Dit is mij uitstekend bevallen. Hun vakmanschap, of moet ik zeggen vakvrouwschap, blijkt uit de manier waarop ze advies geven en de afgesproken dingen uitvoeren: doelgericht, vakkundig en netjes. Van harte aanbevolen! "
Merel
Klant
"Werkzaamheden waren prima en netjes uitgevoerd in goed overleg. Zeker voor herhaling vatbaar bij evt volgende klussen. Dames Hamer verplaatst zich helemaal in jouw situatie, denkt mee en communiceert helder. Mijn laminaatvloer met plintjes ligt er super netjes in, en ik ben meer dan tevreden over het resultaat. Ik kan deze vrolijke vakvrouwen van harte aanbevelen!"
Jan
Klant
"Helaas gaat niet alles even soepel meer op een wat oudere leeftijd, en daarom heb ik de Dames Hamer ingeschakeld voor een aantal grote klussen aan mijn huis. In mijn geval was dit de trap renoveren en een nieuwe schutting in de tuin plaatsen. Door de vakkundigheid van de dames heb ik er vanaf het eerste moment vertrouwen in gehad. Ik beveel deze dames van harte aan iedereen die zelf niet van klussen houdt! "
Frits
Klant
"Ik ben fantastisch geholpen met mijn bovenverdieping. Slaapkamer en werkkamer moesten worden omgewisseld, plafonds en muren gesausd, schilderijtjes opgehangen, de vloerbedekking van de trap gehaald, lijmresten verwijderd en de trap opnieuw geverfd. Alles is voor mij geregeld en ik heb weer een boven verdieping als nieuw en helemaal naar wens. Echt top! Volgende klus wordt de woonkamer."
Moniek
Klant
Schilderen, verven en sauzen
Scroll naar boven